Sufleu cu branza de vaci si biscuiti
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: medie
Sufleul cu branza de vaci si biscuiti este un desert cu ingrediente usoare, iar modul de preparare este benefic pentru orice pacient bolnav de gastrita sau de alte afectiuni ale stomacului.
Ingrediente:
- 250 g branza de vaci
- 50 g biscuiti populari
- 30 g zahar
- 1 ou
- 1-2 picaturi esenta vanilie
- 60 ml smantana
- 20 g unt
- 100 ml lapte
Mod de preparare:
Zdrobeste biscuitii fin si amesteca-i cu zaharul si laptele. Lasa-i deoparte, pama cand absorb lichidul si zaharul se topeste.
Intre timp, separa albusul de galbenus. Freaca galbenusul cu branza, vanilia si 20 g de unt si amesteca-l apoi cu biscuitii. Bate albusul si incorporeaza-l in amestecul de branza.
Unge o forma din ceramica cu untul ramas si adauga compozitia de sufleu. Preparatul nu se coace, ci se fierbe la bain marie, timp de 30 de minute. Sufleul se consuma imediat dupa preparare.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Alimentatia corecta a copiilor
- Totul despre Colonoscopie
- Tratamentul cancerului de colon - combaterea efectelor secundare
- Dieta pentru menopauza
- Gustari cu continut scazut de zahar
- 13 gustari sanatoase pentru pauzele de la serviciu
- Sfaturi nutritionale pentru adulti in perioada Covid 19
- Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala
- 10 trucuri pentru a reduce colesterolul
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare